OMX Probiotika 30 kapslí
OM-X probiotika Dr. Ohhira 30 kapslí jsou špičkovým probiotickým doplňkem pro podporu vyváženého mikrobiomu, imunity a pohodové trávení. Díky dlouhé fermentaci obsahují prebiotika, probiotika i postbiotika. Poskytují tak komplexní péči o váš mikrobiom.


OMX Probiotika 30 kapslí
Prémiová probiotika japonské výroby Dr. OHHIRA.
Účinná podpora střevního mikrobiomu a imunity
OMX probiotika Dr. Ohhira jsou vyrobená z přírodních složek bez chemických přísad, GMO, lepku a laktózy. Vhodná i pro osoby s histaminovou intolerancí. Necílí pouze na suplementaci přátelských bakterií. Zajišťují komplexní podporu rozmanitosti, vyváženosti a bohatosti vašeho mikrobiomu a optimalizaci prostředí ve střevním traktu. Tím přispívají také k optimální kondici imunitních buněk, které až ze 70 % sídlí ve střevech.
Japonská 3 roky fermentovaná probiotika napodobující prostředí střeva
Každá kapsle obsahuje 12 kmenů přátelských bakterií a směs 14 rostlin, včetně ovoce, zeleniny, mořských řas a hub. Unikátní 3letá fermentace japonskou technologií napodobuje prostředí tlustého střeva a zajistí, že výsledný produkt obsahuje bezpečné množství pouze těch nejvíce životaschopných a nejstabilnějších bakterií, které byly schopné koexistovat s ostatními bakteriemi v tomto reálném prostředí simulujícím trávicí trakt.
Prebiotika, probiotika a postbiotika v 1 kapsli
Tato trojkombinace využívá synergii, která běžným probiotikům chybí. Prebiotika, probiotika a zejména postbiotika posilují navzájem svůj efekt, který se součinností násobí. Postbiotika jsou, zjednodušeně řečeno, účinné látky produkované přátelskými bakteriemi. Jsou hlavním zdrojem veškerého jejich přínosu. Patentovaná kapsle chrání všechny složky před vlivem žaludečních i žlučových kyselin, což zajišťuje, že dorazí do střev v optimálním stavu.
318 miliard CFU pro výrobu milionů živých CFU a 400 typů postbiotik
Běžná probiotika jsou pouze na začátku výrobního procesu. Obrovské množství 318 miliard CFU/kapsle je použito pro výrobu mimořádného produktu, který v jedné kapsli obsahuje řádově miliony CFU těch nejstabilnějších a nejvíce životaschopných bakterií připravených na reálné prostředí střev. Ty jsou navíc obohacené o prebiotika a více než 400 typů přirozeně vyprodukovaných postbiotik. Probiotika Dr. Ohhira® jsou tak i při nižším a bezpečnějším počtu CFU nepoměrně účinnější než probiotika, která obsahují stovky miliard bakterií. Bezpečnost i účinnost pak potvrzují studie se zdravými dobrovolníky provedené výrobcem
Proč vybrat právě OMX Probiotika?
- Jsou vyrobeny dlouhým fermentačním procesem, který využívá 12 druhů bakterií mléčného kvašení.
- V kapsli jsou obsaženy zároveň i prebiotika podporující rozmnožení probiotických bakterií – většina probiotických přípravků přitom obsahuje pouze probiotika. OMX obsahují obě složky – jak probiotické bakterie tak prebiotika podporující jejich přežití v zažívacím traktu.
- Prebiotika také vyživují prospěšné bakterie, které jsou již ve střevech obsaženy.
- Jedná se o živé bakterie (žádné z bakterií nejsou lyofilizované)
- Zesílená účinnost – tříletá fermentace v procesu výroby probiotik umožní přežití pouze nejsilnějších bakterií.
- Není třeba uchovávat v ledničce – Fermentace za běžných teplot má za výsledek tříletou dobu trvanlivosti při pokojové teplotě.
- Probiotika jsou dobře snášena i lidmi s nejcitlivějšími trávicím ústrojím (lidé se střevními záněty, syndromem dráždivého střeva, nebo bakteriálním přerůstáním). Fermentace mění použité ingredience (vybrané druhy řas, hub, ovoce, zeleniny) do zcela jiné, snáze tolerovatelné formy, přičemž při fermentaci je použit pouze rostlinný materiál – tedy žádné mléko nebo mléčné výrobky.
Výrobní proces
- Japonské umění tříleté fermentace - OMX probiotika jsou vyráběna pomocí přírodní fermentační metody, která využívá sezónních rostlinných přísad. Výroba trvá tři roky, během kterých se působením bakterií mléčného kvašení a změn teplot dle ročních obdobích střídá proces fermentace a zrání. Jsou používány lokální rostliny a jednotlivé rostlinné přísady jsou přidávány do fermentačních sudů v pořadí odpovídajícím jejich dozrávání v jednotlivých ročních obdobích. Samotná fermentace začíná přidáním bakterií mléčného kvašení. Opakováním tohoto procesu bakterie mléčného kvašení znovu a znovu fermentují použité přísady a zároveň akumulují velké množství živin jako například aminokyseliny, peptidy, vitamíny, minerály, organické kyseliny, vlákninu, olygosacharidy, polyfenoly a flavanoidy. Po třech letech fermentace a zrání je probiotická pasta doručena do největší japonské farmaceutické společnosti FUJI CAPSULE ke kapsulaci. Obal kapsle je tvořen želatinou a chrání prospěšné bakterie před žaludeční kyselinou.
- Kontrola kvality - OMX probiotika jsou vyráběna podle nejvyšších standardů správné výrobní praxe – Každá výrobní šarže finálního produktu je testována nezávislou organizací. Kvalita produktu je vyhodnocena podle množství prospěšných bakterií a nutriční analýzy, která zkoumá množství aminokyselin, vitamínu, minerálu a organických kyselin. Bezpečnost výrobku je zajištěna testy na obsah zbytkových pesticidů a těžkých kovů.
- Ruční výroba - I když je v Japonsku technologická úroveň velmi vysoká, jsou ruční práce důležitou součástí výroby OMX probiotik.
- Unikátní forma probiotického přípravku - OMX probiotika se od běžných probiotik liší také svou formou. Každá kapsle obsahuje 580 mg fermentovaného rostlinného extraktu.
Jak užívat OM-X® probiotika Dr. Ohhira® ?
Standardně 1–2 kapsle denně, ideálně před jídlem. Mikrobiom je však velmi individuální, proto je dobré najít své optimální dávkování. Bezpečné jsou i 4 kapsle denně. Neřešíte-li ale žádný konkrétní problém, můžete začít na 1 kapsli obden. Užívání je možné i u dětí od 6 měsíců, kterým se obsah kapsle vymáčkne do jídla. Účinek bývá patrný už v prvních dnech. Maximální přínos pak během 2-3 měsíců užívání.
Živé bakteriální kultury:
-
Výpis specifických bakteriálních kmenů použitých pro zahájení 3letého fermentačního procesu (množství na 1 kapsli)
Bifidobacterium breve M-16V - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Bifidobacterium infantis M-63 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Bifidobacterium longum BB536 - 0.1 mg - 1x10^10 CFU
Bifidobacterium lactis Bl-04® - 0.1 mg - 1x10^11 CFU
Lactobacillus acidophilus La-14® - 0.1 mg - 1x10^11 CFU
Lactobacillus brevis NBRC 3345 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus bulgaricus NBRC 13953 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus casei TO-A - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus fermentum NBRC 3071 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus helveticus NBRC 3809 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus plantarum TO- A - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Streptococcus thermophilus NBRC 13957 - 0.1 mg - 1x10^11Hodnota CFU na konci výrobního procesu je 5x10^5 - 2,5x10^7 CFU/kapsle.
Složení:
-
100% přírodní složení
obsah v 1 kapsli (30 v balení)
Cukry(melasa/oligosacharidy) 119.9 mg Švestka domácí 47.3 mg Špenát setý 15.7 mg Kustovnice čínská 5.9 mg Shitake 4.9 mg Hořčice zelená / Komatsuna 2.9 mg Fíkovník obecný 2.9 mg Borůvka obecná 2 mg Voskovník červený 2 mg Yuzu 2 mg Agaricus 2 mg Maitake 2 mg Hiziki 2 mg Wakame 2 mg Konbu 2 mg
Pomocné látky:
Světlice barvířská – 102.7 mg; prášek z mořských řas – 22.6 mg, Antioxidant - vitamin E obsažený v rostlinném oleji (řepkový, sojový) – 6.0 mg, Rostlinný emulgátor – 63.6 mg
Složení kapsle:
škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, přírodní karamelové barvivo - 5.2mg
Upozornění:
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Těhotné a kojící ženy mohou doplněk stravy používat pouze po konzultaci s lékařem. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék. Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.
Povolená tvrzení dle platných nařízení EU:
Brusnice borůvka (plod)
– Normální stav zraku
– Trávení – střevní tranzit
– Hladina cukru v krvi
– Metabolismus glukózy, lipidů a bílkovin
– Normální činnost cévní soustavy
– Těžké nohy
– podporují normální stav žaludeční sliznice a sliznice tenkého střeva
Fíkovník smokvoň (Ficus carica L.)
– Antioxidant
– Hladina lipidů v krvi
– Normální funkce střevního traktu
– Pohyblivost kloubů
– (Před) menstruační komfort
Žampion brazilský (Agaricus blazei)
– Přirozená obranyschopnost – imunitní systém
Doplňkové parametry
Kategorie: | Detoxikace |
---|---|
EAN: | 4779033720242 |
Odpovědět